Sastādi man kompāniju

Šodien aiznesu savu grāmatiņu “Sastādi man kompāniju” uz “ttStils “(Miera iela 9, Rīga ). Iekārtojām to pārdošanas plauktā un uzkārām cenu 1,02Ls 🙂 (man zīmīgs skaitlis. par šo skaitli kaut kad citreiz). Aiznesu 10 eksemplārus, un peļņa no vienas grāmatiņas ir.. 0,68Ls. Būs bulciņām. Mani sākumā nesaprata, ka es teicu, lai liek cenu 1,02Ls un tikai tad skaita, cik es saņemšu par katru pārdoto. Parasti viņiem atnāk cilvēks un nosauc summu, ko viņš vēlas saņemt. Tikai tad aprēķina gala cenu, pieliekot visus PVN.
Tā kā tur mani paaicināja pazīstamā, tad diskusija bija vairāk brīvāka, nevis kaut kāda “runājam par naudu”. Varbūt arī ne tāpēc, jo veikaliņš arī ir tāds brīvāks . Cilvēki tajā tādi paši. Daudz interesantu fotogrāfiju, zīmējumu, lietiņu, utt.
Par grāmatiņu. Grāmatiņas pirmajā daļā akcents uz stāstiem un parastiem pārdomu tekstiem. Beigu daļā salikti vairāk zīmējumi. Grāmatiņas saturs – manējais. Grāmatiņas maketētāja/noformētāja mana māsa Jolanta Ruskule, kurai šī grāmata bija kā diplomdarbs. Tad nu pie reizes, paldies.
grāmatiņa - Sastādi man kompāniju
Grāmatiņa nebūs pieejama izdevniecībās – tai nebija tāds mērķis. Tās tirāža bija 200 gab. un daļu esmu jau atdāvinājis draugiem un paziņām. Tā bija BETA versija īstajai (nākošajai) grāmatiņai. Un tagad 10 aiznesu uz pārdošanu. Drīzāk paskatīties, kas no tā visa sanāks.
Tas, kurš bremzē otras grāmatiņas nokļūšanu līdz izdevniecībām, ir tikai un vienīgi es. Man ir nenormāls slinkums domāt, ko labāk likt grāmatā + jāizdomā pāris teksti vēl. Nu bet es ceru, ka drīz slinkums aizmuks. Sāku novērot mazu atkāpšanos.
Grāmatiņas nosaukums no zīmējuma:
Sastādi man kompāniju


24 Replies to “Sastādi man kompāniju

  1. briiC! es te domaaju kaa veiksmigak tad tev to iegut savaa ipashumaa. viens varaints, ja tu pati ej uz veikalu. otrs, ja tu man atsuti savu adresi un es tev nosutu pa pastu. treshais – tu mani satiec kkur uz ielas un saki, ka tu zini, ka man ir gramatinja un es saku “oo..man tieshi liidzi viena ir” :))

  2. Hmm, būs vien jāaizčāpo līdz veikalam un jāiepērk 😉 Nav ko Tevi apgrūtināt, savu vēlmju izpildei.

  3. tas jau nebutu apgrutinoshi, tik varbut ilgaak. man parasti viss aizmirstas 🙂

  4. jopcik-popcik.. es taa sastaadiju kompaaniju graamatai, ka nopelniijos apkaarteejo paarmetumus, ka vairs neko.. ne redzu, ne dzirdu..:))

  5. Pingback: “Sastādi man kompāniju” vienposm-atskats | prog.dom.zim.
  6. Pingback: Blogos #2 - #3 « Istabas
  7. Eu! Es ar gribu! Tur vēl tā grāmatiņa ir pārdošanā? Kaut gan… kad nez es būšu vēl Rīgā… hmm… Bet vispār es tik gribēju apsveikt ar grāmatiņu! 🙂
    Nu jā… Apsveicu! 🙂

  8. domāju, ka būs vēl pārdošanā 🙂 Paldies par apsveikumu :)) Pirmās desmit tur viars nav, bet es aiznesu vēl 20. Tad aiznesīšu vēl kādas 20(ja izpirks), bet tad viss. pašam paliks uz rokām dažas

  9. Pingback: Tējasnoze | prog.dom.zim.
  10. To graamatinju veel var dabuut?Ja veel var tad kuraa veikala – baigi gribas taadu sev!!!

  11. Bāc, es arī gribu :/ Lai nu kam, bet man nespīd paspēt nopirkt, pārāk tālu.
    Smuka, apsveicu! Māsa malacis.

  12. ko tu domā ar “paspēt nopirkt” ? tas bija pagājušo gadu. viņa vispār vairs nav pārdošanā. izņēmu no apgrozības, jo palika pašam maz ( tagad kādas 15 laikam). un kādreiz kādam uzdāvināt.
    Tā, ka kad esi rīgā, dāvinu

  13. Nujā, es blondīne iekomentēju un tad datumu ieraudzīju 😀 Bet nekas, nolēmu ka vismaz jautru brīdi sagādāšu ar šādu nepartēmu.
    Un tiešām, dāvināsi? Man? Wī.

  14. juu, varam saskrieties vai nosutishu pa pastu 🙂 bet pashlaik top otraa gramata un shii (atkartoshos) beta versija bija 😉

  15. vispār ir gatava uz 80%. Jeb viss salikts gandrīz ir (makets jau gatavs) japārbauda, jāpieliek trūkstošie fragmenti un lapās jāpievieno zīmējumi, kuras palika tukšas.. nu vienkārši jāpaškirsta. Bet vēl jāizdomā finansējums. Kultūrkapitāla fonds atteica. “nais”!
    nu bet šeit es gan jau paziņošu, par to nešaubies. vispār mazliet ieilga tā padarīšana visa..

  16. TAS KO AUTORS TE RADA – IR VIENKĀRŠI PASAKAS VĒRTS…
    PALDIES PAR EMOCIJĀM! …

  17. sveiks es vēlētos iegādāt šo grāmatiņu, kur tieši to var izdarīt?
    rīgā ?
    un ja pasūtu tad kas kā? 🙂
    epastā. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *