PKI – Kombinācijas

psc.lv – PKI – Kombinācijas

“PKI (Skutelis, ansis, Edavārdi, Eliots, Arčijs, AKE, KasPis un 181h) šobrīd ir viena no pazīstamākajām Latvijas hip-hop apvienībām, kas pagājušajā gadā atzīmējās ar vairākiem tās dalībnieku solo albumiem, kā arī ieguva vairākus apbalvojumus („gada grupa” STREET TV rīkotajā „Hip-Hop Gada Balvā”, „labākais latviešu hip-hop projekts” LV HH rīkotajā „Hip-Hop Awards 2009”).
Šodien PKI saviem klausītājiem piedāvā dziesmu kompilāciju „Kombinācijas”, kurā apkopotas vairākas jau izdoto un zināmo dziesmu rmx versijas, kā arī pavisam jaunas un agrāk neizdotas kompozīcijas.
PKI – Kombinācijas
Kompilācijā dzirdami visi PKI dalībnieki; kā vienīgais viesmākslinieks tajā piedalās kolēģis no „Satin Pasauli” apvienības – KZR. Kompilāciju muzikāli spēcina: ansis, 181h, Tablis, Oriole, KZR, GZ, trakaMelodija un NiklāvZ.
Par „Kombināciju” dizainu parūpējās Mareks Ruskuls no briiC.lv (http://briiC.lv).
PKI „Kombinācijas” kompilācija ir pieejama bezmaksas lejupielādei: www.psc.lv


5 Replies to “PKI – Kombinācijas

  1. Ak mans dievs…
    Tur ir kļūdas. Kā tāds profesionālis kā jūs varējāt pieļaut tik daudz kļudas? tādas mazas detaļiņas protams grūti ievērot bet nu tomēr.
    1. 12 Rindā tā tumši oradžai krāsa blakus ir gaiši orandža krāsa. Tur starpā es pieņemu ir kādi 3px. un starp tām krāsām ir nenodzēsts,neizņemts taisnstūra gals.
    Neesmu spējīgs paskaidrot.Mans vārdu krājums to neatļauj. ja Jūs man pierakstītu uz e-pastu labprāt aizsūtīu bildi kur jums ir kļūdas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *