Kā mums iet

Esam jau ar 35% pārsnieguši trešdaļu no nepieciešāmā un sadaļai “Vienā Kadrā” ir mazi papildinājumi.
Pirmais tas, ka tagad PayPal maksājumiem jāparādās automātiski pēc maksājuma veikšanas (ne visiem, bet gandrīz visiem). Un ja maksājums tomēr nav apstiprināts, tad labajā malā virs ziedojumu kastītes jāparādās, cik tad liela summa vēl nav apstiprināta. Pārskaitījumi uz banku tiks atjaunoti kā ierasts  – rociņām.
Otrais ir tas, ka pēc balsošanas par baddog kartiņām , varēsi apskatīties balsošanas rezultātus. Nav teikts, ka tieši Top 3 tiks drukātas, bet ņemsim vērā jūsu balsojumu. Vispār man pašam liekas dīvaina izvēle 😉
Trešais. Meklējām un pagaidām liekas atradām vietu grāmatas atklāšanai.. Man liekas, ka varbūt mazliet par šauru, bet tā savādāk vieta super. Johai liekas, ka vietas pietiks. Ja tu esi ziedojis vai rakstījis par mums , tad saņemsi ielūgumu, bet pagaidām tā kā netaisam slēgto vakaru. Uzzināt par to varēs tie, kas seko šeit visam līdzi (vai twitterī ). Vispār man pašam ir tāda doma dzimusi, ka varbūt būs trīs atklāšanas. Trīs pilsētās – Rīgā, Jelgavā un Rēzeknē. Par jelgavu vēl galīgi nav skaidrs, bet par Rēzekni tomēr ir. Bet nu Rīga noteikti.
LogoMūris kļuvis draudzīgāks un nav vairs tikai kā bilde – varat paklikšķināt. Tagad tur jau ir divi logo.
foxija pārtulkoja primāro tekstu uz krievu un angļu valodu . paldies!
Pašam maz laika atliek zīmēšanai (nemaz) un ja ir, tad neesmu iedvesmots, jo tad jāpaēd vai jāpaguļ 🙂 Paldies visiem kā arī  jauku nedēļu un visu dzīvi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *