blociņsvētki – 20.blociņš (+94zim)

Vispār jau man šodien (un vakar iesākās) svētki. Blociņiem apaļa jubileja – 20.blociņš 🙂 svētki vienkāršā dienā. Šis nāca visilgāk no pārējiem, man liekas apmēram 4 vai 5 mēneši.. Parasti jau viens blociņš atnāk pa 1-2 mēnešiem. Značit, kaut kas tomēr nebija normā. Okau, sazīmēts un var pirkt jaunu. Tālāk daži zim.
20.blociņš
(pirmais un pēdējais zīmējums blociņā vienmēr nes kaut kādu citu atbildību nekā pārējie. Abi svarīgi, un vēlme uzzīmēt kaut ko “juhuuu” var sabojāt zīmējumu. Tad nu vienmēr cīņa ar šīs sajūtas pārsvaru, lai nav pārspīlēts. Necensties pārlekt pašam sev.)
Šoreiz 3 zim. 🙂
man tas stāsts ar kaut ko citu asociējas
Cilvēkzaķis - Cīsiņplēsis
un atkal es pa vidu mātei | jeb mācos dzīvot pasaulē. | neviens jau nezin' cik reiz' es nācis | un cik es biju aizsaulē
hmm. centos ielikt trīs pilnīgi dažādus. Varbūt sanāca 🙂


7 Replies to “blociņsvētki – 20.blociņš (+94zim)

  1. paaaldies! 🙂
    ņet,ņet – tā ne fotomanipulācija, bet layer+layer ;D
    nopirku jau jauno blociņu. Tikai likās dīvains sākumā. Interesanti, ka šoreiz atradu uzreiz nevis pēc trīsdesmit veikalu izstaigāšanas: vienmēr pagadās ka ne tās rūtiņas, ne tas lpp skaits un vēl visādi sīkumi 😀 moš, mazāk izvēlīgs paliku

  2. pierasts un man nav pretenziju pret rūtiņām. zīmēju jau arī uz baltas, bet balts un maziņš lapas formāts man netīk (nemāku uz tāda zīmēt) uz A4 lapas jau vairāk vietas. Varbūt rūtiņas sakārto papīra virsmu 🙂

  3. Piekrītu izteikumam, ka rūtiņas sakārto papīra virsmu. Arī esmu novērojis, ka uz baltas lapas ir grūtāk zīmēt. Jo īpaši, ja gribas reālistiski. Cik gadus neesmu pie papīra sēdējis- tikko iedomājos, ka arī varētu nopirkt rūtiņu blociņu pauzēm darbā.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *